Psykologisk tryghed i praksis

Kontakt og Om

Helle Gransgaard. Psykologisk tryghed i praksis.

2000 Frederiksberg

Tlf. 31195530

mail@hellegransgaard.dk

Jeg rådgiver organisationer, ledere og medarbejdere i at styrke samarbejde og skabe psykologisk tryghed i praksis – i arbejdslivet og på arbejdspladsen.

Jeg er uddannet cand.it i Oplevelsesdesign fra Aalborg Universitet med speciale i at bruge kropslige erfaringer til formidling og læring og har især brugt uddannelsen til at kortlægge, konceptudvikle, facilitere og skabe samarbejde i tværfaglige projekter i blandt andet foreninger og på kommunale velfærdsområder.

I workshops, rådgivning og foredrag trækker jeg især på forskningen om psykologisk tryghed samt forskning i adfærdsledelse, oplevelser og erfaringsbaseret læring.

Målgrupper for foredrag og kurser

Kurser og foredrag retter sig mod faggrupper, der arbejder i teams og har tværfagligt samarbejde i løbet af deres arbejdsdag. Det kan være for eksempel IT-medarbejdere, social- og sundhedspersonale, konsulenter, lærere, socialrådgivere og sagsbehandlere eller NGO-medarbejdere.

Brancher

Alt afhængig af, hvilke udfordringer I står med, kan det være en fordel at have en kursusholder med kendskab til netop jeres branche, som kan tale det samme sprog og kan tale direkte ind i branchens udfordringer. Andre gange kan det bedste være at få en udefrakommende til at komme og sige noget helt andet end, hvad man er vant til.

Hvis vi ikke passer sammen, kan jeg henvise til andre, der arbejder med samme eller lignende emner.

Min erhvervserfaring

Jeg har arbejdet med tværfaglige projekter i offentlige organisationer og private virksomheder og har erhvervserfaring indenfor følgende brancher:

  • IT-branchen
  • Sundheds- og Ældreområdet
  • Beskæftigelsesområdet
  • Frivillighedsområdet
  • Uddannelsesinstitutioner
  • Museumsverdenen

 Du kan læse mere på mit CV på Linkedin her